Ett bättre paradis

Åh så fint vi bor!
Gullig och fräsch hydda med vacker utomhusdusch. Luftkonditioneringen uppskattas av Mattias medan barnen och jag hade klarat oss utan. Restaurangen är fantastiskt vacker, utsikten bedövande så.
Maten är toppen, personalen duktig och välvillig.
Morgonens frukostbuffé var helt underbar, gott kaffe, yogurt, flingor, korv, bacon, ägg i alla de former och med en gubbe som stod och rostade bröd över öppen kolgrill (gott!).
Hade vi kunnat få hit stranden från förra stället hade vi inte kunnat få det bättre.
Stranden på Koh Ngai består endast av koraller, så det blir inte så mycket badande.

Harald och jag ska på snorkelutflykt idag. Tre andra öar ska vi till. Blir spännande att se hur vi klarar det. Vi ska bland annat se en strand som endast är tillgänglig via en vattenfylld grotta som man får simma igenom. Det blir till att ta på Harald flytvästen.

Apropå båtutflykter så är både Mattias och jag fullkomligt fascinerade av hur systemet med båttransfers fungerar. En cirkatid tar man en longtailbåt från land och beger sig ut till ett ungefärligt ställe en bra bit ut till sjöss. Där väntar man tills färjebåtarna kommer. Ibland får man vänta längre än annars. Sen blir det lite cirkus medan longtailarna lägger sig på bredd och skriker ut vilka hotell de kommer från, så att de som är ombord på färjorna ska veta vilken båt de ska skicka ner sitt bagage till innan de själva klättrar i. Samtidigt pågår processen att få ur alla människor och väskor som ska med färjorna och ur longtailarna. Jag älskar det!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s