Så tröttsamma vi är

Igår kväll steg vi in i en biosalong fylld av människor som läser samma månadsmagasin som vad vi gör.

Vi var allesammans där av samma anledning, för att vi hämtat gratisbiljetter att se förhandsvisningen av en film. En film som skulle tänkas passa den genomsnittlige Filterläsaren.

Det visade sig att den genomsnittlige Filterläsaren är manlig och mellan 35-50 år gammal. Han har gärna lite lagom ovårdat hår, bär jeans och helst t-shirt som båda ser så där lagom slitna dock ej trasiga ut. Jeansen ska antingen hänga lite lagom på höfterna eller vara av slimmad stuprörsmodell, i det sistnämnda fallet självklart färgade. En nyckelkedja fästes gärna i byxlinningen. Converse eller liknade är en självklar del av uniformen.

I lokalen närvarade minst en iPhone per person och under tiden som man väntade på att filmen skulle börja var det helt ok att dela med sig av tips på bästa barnspelen på den samma.

Filmen var inte dokumentär, men nästan. Den skildrade en smutsig verklighet fylld av armod och misär som lystes upp av en gnutta kärlek. Den var välskriven, arbetad och vackert filmad dock något för våldsam för att passa den genomsnittliga kvinnan. Dock mycket sevärd.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s