Lejdströms i Paris

Jag har tänkt det förr, och jag tänkte det idag.

Att familjesemestrar är roligare efter att de är avklarade. Medan de pågår verkar alla familjemedlemmar antingen gråta eller vilja gråta.

Så det är tur att man tar bilder som visar på motsatsen.

Fast nu när vi ligger här på vårt hotellrum, med barnen hårt sovande och tätt hopslingrade i sin delade säng, känns tanken lite väl cynisk.

För vi har haft en härlig dag. Jag har trotsat min höjdrädsla och avsmak för trånga utrymmen ännu en gång, för att göra Harald lycklig. Och det kändes underbart! Att se en femåring som så gärna vill besöka eiffeltornet att han inte alls protesterar när hans stressade pappa halvspringer vägen fram utan istället själv helspringer för att hålla jämna steg, medan han ivrigt slänger ur sig det ena uttrycket efter det andra om hur häftigt detta är, det är lycka.

Att se stoltheten och tillfredställelsen i hans ögon efteråt var hjärtvärmande.

För att inte tala om hur hans söte bror efter en hel dags väntande och köande, äntligen släpptes lös ur sin vagn och fick springa fritt i en park, där han samlade in höstlöv. Det var bedårande, tills han hittade några lerpölar som han bara inte kunde motstå. Det är den typen av händelse som ställer till det på semester.

Vi var en trött och små-irriterad familj som tog oss hem till systern och hennes familj. Men ett par timmar lyckades vi spendera där, runt ett bord med godsaker. Och humöret var avsevärt mycket bättre när vi gick där ifrån än när vi kom.

Annonser

One thought on “Lejdströms i Paris

  1. Så är det ju – det är därför du om 5 år enbart kommer minna Parisresan i ett skimmer:) Ser ut som ni haft det underbart – duktiga Harald som tog sig upp i Eiffeltornet! kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s