Sjukdag och diplomutdelning

Hjalmar är sjuk. Lika olämpligt sjuk som vad Harald var för ett par veckor sedan. Jag jobbar fortfarande med grupparbeten och en av gruppmedlemmarna vägrar fortfarande att komma hem till mig för att kunna jobba vid köksbordet medan barnet ser på tv i sovrummet. Just den personen är dock oftast uppbokad med annat under eftermiddagarna. Hyfsat olämpligt även det kan tyckas. Men de övriga två gruppmedlemmarna är både flexibla och ambitiösa, så de jobbar förmiddag med en av oss och kväll med den andra.  

Hur som helst. Hjalmar har haft riktigt hög feber idag, och när jag därför försökte stoppa i honom medicin blev det bråk. Ett bråk som ledde till en nerkissning av soffa, filt, hundsäng, matta och mamma. 

Men vi har pratat om det där med mediciner, och Hjalmar är sedan i eftermiddags ”en människa som tar medicin”. Han är också en pojke som älskade sitt guldstjärnesystem, där han belönades för att han avstod skrikande som kommunikationsmedel, ett system som fallit i träda. Så idag kom vi överens om att vi istället skulle fira att vi inte behöver dagliga guldsjärnor och Hjalmar fick diplom. Det ska han sätta upp på väggen. Han fick även ett ”pris”(som jag råkade ha liggande i garderoben).

Eftersom det är obligatoriskt att fotograferas både med sitt diplom och sitt pris så gjorde vi det: 

  
 

Annonser

2 thoughts on “Sjukdag och diplomutdelning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s