Hittills har maj varit väldigt bra

A little moonlight är ingenting mot vad solsken kan göra! Det kan få två dagar med goda vänner att kännas som en vecka fylld av skratt. 

Efter två dagar i Torekov med Niki, Per, Olivia och Alice är vi helt slut men väldigt lyckliga. Fläskschnizel med pommes frites och bearnaissås som jag förmodligen skulle ha rynkat på näsan åt i en annan miljö smakade himelskt till en öl på haket i hamnen där vi första dagen lyckades få platser i bästa solhörnan.

Glass på det? Jamen självklart!

Och det bästa av allt är att det inte ens är jobbigt att försöka promenera bort åtminstone en del av de där kalorierna så länge majsolen skiner, och att man inte behöver skämmas ett dugg när man som vuxen snart sätter sig ner igen med ursäkten att lapa sol, medan barnen leker.Sen var där ju förstås några galenpannor i vårt sällskap som absolut behövde testa vattnet, så det gjorde de, och dagen kädnes plötsligt dubbelt festlig!

Grillmiddag i kvällssolen var det enda som kunde toppa!

Eller tja, barnen hade förstå ganska roligt innan middagen också då de byggde rutschkana av pappen från den nymonterade bäddsoffan i backen i trädgården. Leken lät så härlig på avstånd att det tog en kvart innan någon tittade till barnen och upptäckte att de åkte in i däcken på de parkerade bilarna i farten… Bra väder borgar ibland för dåligt föräldraskap.Bibbi fick också vara med oss dessa dagar. Hon har haft en blandad upplevelse, men jag tror att hon är mestadels glad och lycklig att ha fått vara med. Hallands väderö dag 2 är ett lyckokapitel för sig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s