Andra stunder som varit fina på sistone

En sådan där bild som brukar behövas tjatas fram, där kusiner eller syskon eller kalasande barn i vackra miljöer förväntas rada upp sig och se söta ut på kommando uppenbarade sig själv härom dagen, när fyra kusiner radade upp sig själva på en mur med bullar i hand och ingen hade kameran framme, men det löste sig rätt snabbt! 

Två av ungarna gick sedan rakt in i nästa perfekta Kodak-moment när de knallade iväg på ett sådant där samstämmigt sätt som bara människor med stor välvilja och en djup förståelse för varandra gör, och det var bedårande!
Ett par barn på kalas hos ett tredje var stökigt men glatt, och nog är det väl tur att bilderna finns så att man kan njuta av stunden på riktigt, i efterhand!

Och sedan är det förstås det där med ungar som spelar fotboll i regn fast utan regnkläder och därför använder paraplyer hellre än att ge upp:

Sist men inte minst gläds jag åt en stund med en fin väninna, när vi ägnade oss sådant som hade känts löjligt och fånigt om det inte hade kunnat kallas jobb för åtminstone en av oss (jag hade BARA roligt!), jag säger bara ”heja yoghurt!”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s