Efterlängtad premiär

Nu har det hänt. Harald har kommit med i fotbollsföreningen! Inte genom att sitta tyst och vänta på att den där kön ska ge med sig, utan vi har även denna gången engagerar andra samt varit otroligt påstridiga och tjatiga. Hittills har vi inte välkomnats av någon officiell företrädare, om vi säger så…

Igår var det dags. Det var stort, och Harald var väldigt förväntansfull. Väl framme var halva gruppen samlad och Harald sprang självsäkert ut på plan. Där välkomnades han glatt av kamrater från skolan som ropade ”tjenare Haren!”, och sprang runt för att sprida ryktet om hans närvaro. Sofus sprang för att leta reda på Haralds älsklingskompis Sebbe som stod vid sidolinjen och spelade iphonespel, och som när han hörde nyheten sken upp, genast lämnade sin telefon och sprang för att krama Harald. Det är stort. 

Jag såg till att presentera såväl Harald som mig själv noga för att försöka förstå om vi hade att göra med vän eller fiende i fråga om Haralds medlemskap. Det visade sig att mannen var hård som få mot sitt lag, men ömt omhändertagande om Harald. Han förstod hur mycket längtan som rymts i den lilla kroppen, och var nog rätt nöjd med att ha åtminstone en kille som inte tvekade att lyda order eller uppmärksamt och högljutt skrika Jaaaaaaa! på frågan om man hade förstått. 

För den som letar efter oss kommer vi alltså  under de närmst nästkommande åren med största sannolikhet att återfinnas på Mariedals idrottsplats, antingen för att någon unge har träning, någon unge spelar match eller för att föreningslivet kommer att kräva att någon i familjen står i kiosken och säljer snask några gånger per år. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s